Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Μανώλης Καραμήτσος: Ουδεμία ενημέρωση είχα για την απόφαση διεξαγωγής των Μιαουλείων αλλά ούτε και οι εμπλεκόμενοι φορείς

  • Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 10:36
  • 1'
Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ύδρας, Μανώλης Καραμήτσος πήρε θέση για το ζήτημα διεξαγωγής των Μιαουλείων που συμπίπτουν με τις εθνικές εκλογές, αλλά μεταξύ άλλων και για την προσβλητική στάση του Δημάρχου απέναντι στην ΦτΥ και την εκδότρια - διευθύντριά της.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμήτσος:
"Μεγάλος ντόρος έχει γίνει για την ημερομηνία διεξαγωγής των Μιαουλείων!
Αν πρέπει ή όχι να γίνουν παράλληλα με τις Εθνικές εκλογές, είναι μια απόφαση που κατα την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να παρθεί μετά απο διαλογική συζήτηση με τους εμπλεκόμενους φορείς!
Πιο συγκεκριμένα θεωρώ πως πρώτα το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία έπρεπε να έχουν λόγο, καθώς εμπλέκονται με την ασφαλή διεξαγωγή τόσο των Μιαουλειων όσο και των εκλογών!
Δεύτερον θεωρώ πως η πρόεδρος των ξενοδόχων -πλέον ενήμερη για το ποσοστό των κρατήσεων της περιόδου-, θα μπορούσε να βοηθήσει!
Τρίτον η άποψη της προϊσταμένης του Δήμου μας, θα ήταν καθοριστική, καθώς οι λιγοστοί υπάλληλοι του Δήμου θα πρέπει να επωμιστούν διπλάσιο όγκο δουλειάς, καθώς θα είναι υπεύθυνοι για την άρτια διεξαγωγή των εκδηλώσεων των Μιαουλειων και των εκλογών ταυτόχρονα!
Θέλω επίσης να σταθώ στο γεγονός ότι ουδεμία ενημέρωση είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, τουλάχιστον ο γράφων!
Τέλος τα σχόλια του Δημάρχου στο πρόσωπο της διευθύντριας της «Φωνής της Υδρας», αποτελούν προσβολή στο πρόσωπο όλων των πολιτών που διαφοροποιούνται με τις απόψεις της δημοτικής αρχής!"