Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Γ. Κουκουδάκης: Eυχαριστίες στον Α. Καλαματιανάκη και τα μέλη της "Υδραϊκής Κιβωτού" για τις υπηρεσίες τους στα αδέσποτα

  • Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 16:38
  • 1'

Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα ζώα σήμερα 4/4/2020 και ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου "Υδραϊκή Κιβωτός", HydraArk, Αργύρη Καλαματιανάκη και τα μέλη, για τις υπηρεσίες τους στα αδέσποτα ζώα του νησιού μας. 

Ανέφερε συγκεκριμένα ο Δήμαρχος: "Εκφράζω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο, κ. Αργύρη Καλαματιανάκη, και τα Μέλη της μοναδικής Φιλοζωικής Οργάνωσης του Νησιού μας της "Κιβωτού της Ύδρας" για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα αδέσποτα ζώα του τόπου μας. Ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπου τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά, η σίτιση των αδέσποτων καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο Δήμος μας έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα από την εν λόγω οργάνωση και παρέδωσε χθες (03/04/2020) δύο μηνών τροφή για τα αδέσποτα της Ύδρας μας. Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που καθημερινά περιποιούνται τα αδέσποτα κάνοντας αναφορά μόνο, για λόγους οικονομίας, στον κ. Τάκη Διαμαντή για την πολύχρονη παρουσία του στην φροντίδα τους. Ταυτόχρονα με σχετική απόφαση μου, αρμόδια για τα αδέσποτα στον Δήμο μας ορίστηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Μαρία Κάτσικα.

Στην Ύδρα μας, το νησί χωρίς αυτοκίνητο, όλοι μας αγαπάμε τα ζώα, ιδιαίτερα μάλιστα τις γάτες. Δεν είναι καθόλου τυχαία άλλωστε η κυκλοφορία του βιβλίου γνωστής Γερμανίδας συγγραφέα με τίτλο "Η Ύδρα το Νησί των Γατών". Μια πραγματική διαφήμιση στο εξωτερικό για τα φιλοζωικά αισθήματα των κατοίκων του Νησιού μας. Μένουμε Σπίτι μαζί με τα κατοικίδια μας και δεν ξεχνάμε και τα αδέσποτα. Οι επιστήμονες άλλωστε μας δηλώνουν ότι ο ιός Covid 19 δεν μεταδίδεται από τα ζώα στον άνθρωπο".